Gl. Kongevej 137A

1850 Frederiksberg

+45 88 97 66 60

Vi sidder klar ved telfeonen.

Åbningstider

Man - Fre: 8:30 - 18:00
Lør: 9:30 - 18:00

Ingen produkter i kurven

HANDELSBETINGELSER

Nedenfor kan du finde alle de handelsbetingelser der er gældende når du handler hos https://www.venuscykler.dk/

Der er taget højde for den danske lovgivning og detail handel på internettet og købeloven. 

RETURNERING

Når du handler på nettet og hos Venus Cykler har du ret til at fortyde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven, dog skal varen returneres til os senest 14 dage efter at du har modtaget den. Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Således at varen er i stand til at blive sat til salg igen.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke har mulighed for at returnere varen, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varen sendes retur på købers ansvar.

BETALING

Venus Cykler modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Venus Cykler bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Venus Cykler vil dække returnerings-omkostninger i et rimeligt omfang. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved returnering, rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Venus Cykler,
Gammel kongevej 137a
1850 Frederiksberg
P-nummer: 1016062231

CVR nr.: 32930271 
Tlf. +4588796660
Email: venuscykler@gmail.com

Henvendelse for utilfredse kunder

Hvis du er utilfreds med en vare, service eller lignende adfærd fra Venus Cykler, har du fri mulighed for at skrive indtil vores klagecentral, som findes på mail.

Hvis du yderligere ikke finder en løsning med Venus Cykler, er du opfordret til at kontakte “Center for klageløsning”. Du kan finde mere information på Center for Klageløsnings hjemmeside.